>

охрана със сот - СТРОНГ-ЕС

СТРОНГ-ЕС
02 / 81 888
02 / 81 888
СТРОНГ-ЕС
Към съдържанието
  На база натрупания през годините опит, знаем как да се приспособяваме към изискванията на клентите си, обръщайки се към най-новите технологии и да повишаваме своята компетентност, необходима при среща с утрешните предизвикателства. Задълбоченият анализ и проучване ни позволяват да идентифицираме индивидуалните потребности и очаквания на всеки. Ние предлагаме прецизно адаптирани решения, като същевременно се опитваме да предвидим посоката на технологичната еволюция, за да позволим на клиентите си да посрещнат предизвикателствата на бъдещето. Силата на технологията, в комбинация с високо качество и компетентност, ни дава увереност, че нашите клиенти са винаги удовлетворени. Благодарение на това клиентите виждат в нас идеалния партньор, оценяват заинтересоваността от решаването на проблемите и знаят, че резултатът ще допринесе за бъдещите успехи и на двете страни.

    ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Редовно подменяйте кодовете си за достъп в сигнално-охранителната система.
Никога не слагайте за код: рожденна дата, ЕГН, регистрационен номер на автомобил, четири еднакви цифри (например "0000"), заводски програмираният код "1234", настоящата календарна година и т.н.
Не позволявайте наличието на "фалшиви аларми" от СОТ-а. Нагласата, че всяка следваща аларма е поредната фалшива може да доведе до пропускане на действително неправомерно нахлуване. Вземете мерки и повикайте сервизен екип за отстраняване на евентуалния технически проблем.
Периодично (поне веднъж в годината) правете профилактика на сигнално-охранителната система, за да Ви служи вярно и да може да разчитатена нея.
Не използвайте вече морално остаряла техника. Направете инвестиция и вземете система от ново поколение.

Доверете се на охранителна фирма с опит и традиции. "СТРОНГ-ЕС" ЕООД е правилния избор.
 
  
                       Мобилно приложение
Всички права запазени. СТРОНГ-ЕС ЕООД
Created by Георги Илков   
Часът е  

Назад към съдържанието