Централизирано видеонаблюдение

Уважаеми клиенти,

От 01.01.2010 год. фирма “СТРОНГ – ЕС” ЕООД стартира нова услуга – ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, ориентирана към съвременните технологии за видеонаблюдение в реално време, ефективен и надежден пренос на видеоизображения, глас и данни, които са неразделна част от всеки успешен бизнес и сигурност за вашия дом днес. Освен в изграждането и поддръжката на сигнално-охранителни системи / СОТ / и включването им под СОД, фирмата специализира в изграждането на видеонаблюдателни системи.

Централизираното видеонаблюдение представлява наблюдение на отдалечени обекти посредством предварително монтирана система за видеонаблюдение, предоставяйки възможност за 24-часово видеонаблюдение в реално време на Вашите обекти от самите вас от всяка точка на България, както и централизирано видеонаблюдение и охрана /при избрани от Вас характеристики/ в Дежурния център на “СТРОНГ - ЕС” ЕООД.  Преноса на видеосигнала и достъпа до вашите изображения се извършват посредтвом глобалната мрежа – Internet, а наблюдението на камерите, инсталирани в обектите, се извършва отдалечено в специално оборудван мониторинг център, където дежурен оператор следи за състоянието им.

От тук следват и някои по-важни предимства, които могат да бъдат изтъкнати за системите с централизирано видеонаблюдение, а именно: непрекъсната информираност на клиента за актуалното състояние и събития в обекта; адекватна преценка при възникнала ситуация и при необходимост незабавна реакция с въоръжен автопатрул; оптимизиране на разходите за физическа охрана; не изисква допълнително оборудване и персонал за наблюдение на камерите в обектите.

С пожелание за успешна година и взаимно партньорство.

За повече информация и подробности относно предлаганата услуга:

 

Гр. София
Бул. “Братя Бъкстон” №24
Тел.: 81 888
02 / 855 40 30
02 / 855 60 26
02 / 855 71 75

тел./факс: 02 / 855 51 48
0886 055 091 – Станислав Стоянов
0884 846 940 – Минка Александрова

e-mail: strongs@mail.bg
web site: www.strong-s.bg

Дежурен център: 81 888